Creează-ți propriul stil cu seria de caiete My.Book Flex

My.Book Flex de la Herlitz, este primul caiet personalizabil 100%. Aveţi posibilitatea de a alege între diferite coperte, formate şi liniaturi  ale inserţiilor de hârtie. Acest produs îţi dă în sala de curs, la școală, acasă sau la birou o anumită libertate de lucru.  Coperţile refolosibile, care pot fi reumplute uşor cu  inserţii de hârtie, ajută la protejarea mediului.

Note book-rile  My.Book Flex  în format DIN A4 DIN A5 şi DIN A6 sunt disponibile cu inserţii de hârtie, inclusiv  cu elemente de fixare şi benzi elastice de închidere, fiind gata de utilizare.

 

My.Book Flex Sintetic

Varianta din material sintetic a my.book Flex impresionează prin versatilitate şi aspectul elegant. Cine doreşte un produs colorat, poate alege culoarea sa preferată, iar iubitorii stilului minimalist  vor fi fericiţi cu varianta neagră sau incoloră. În comparaţie cu bloc notes-urile clasice avantajul sistemului unic „2 în 1” a modelului din material sintetic DIN A4 este evident, deoarece produsul poate fi folosit în acelaşi timp atât cu inserţii de hârtie cu pătrăţele cât şi cu liniatură dictando, ceea ce face ca efortul depus la transportul caietelor să fie de domeniul trecutului.

Varianta din material sintetic este disponibilă în format DIN A4, DIN A5 şi DIN A6 şi include inserţii de hârtie, elemente de fixare şi benzi elastice de închidere.

My.Book Flex Aspect de Pânză

Coperţile cu aspect de piele conferă my.book flex prin materialul folosit nu doar un aspect deosebit, ci şi un caracter tactil special. Acest aspect suplimentar cucereşte pe oricine.

Varianta cu aspect  de pânză este disponibilă în format DIN A4, DIN A5 și DIN A6, și include elementele de fixare şi banda elastică de închidere precum şi inserţiile de hârtie.

My.Book Flex Aspect de Piele

Prin coperta elegantă cu aspect de piele my.book flex  impresionează plăcut la birou  dar şi la întâlnirea de afaceri. Desigur, coperta face faţă oricăror situaţii – pielea fiind un câştigător pe termen lung, care arată întotdeauna  bine.

Varianta cu aspect de piele este disponibilă în formatul DIN A4, DIN A5 și DIN A6 și include elementele de fixare şi benzile elastice de închidere, dar şi inserţiile de hârtie.

My.Book Flex Accesorii

Prin diversele inserţii de hârtie, elemente de fixare şi benzi elastice de închidere my.book flex este original şi versatil. Cine doreşte, poate schimba prin intermediul setului de benzi elastice, my.book flex în fiecare zi sau poate folosi coperta preferată pentru o lungă perioadă de timp – pentru că inserţiile de hârtie asigură oricând suficient spaţiu pentru scris.

Elementele de fixare şi benzile elastice de închidere – corespunzător dimensiunii foilor, sunt disponibile sub formă de set în trei culori.

bucflecsbaner2

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.