Concurs: Scrisoare Catre Mos Craciun

Va multumim pentru mesajele frumoase pe care ni le-ati transmis. Ne bucuram ca ne-ati impartasit dorintele voastre, le-am citit pe fiecare in parte si va marturisim ca ne-ati adus un zambet pe buze.
Castigatorii nostri sunt:

Premiul 1 Emilia
Premiul 1 Casian

Premiul 2 Gabriela
Premiul 2 Fabian

Premiul 3 (numele parintilor care ne-au trimis scrisorile)

Cxena Nicol, Loredana Manoliu, Bianca Fetic, Elena Nita Ghita, Istrate Bianca, Fetic Constantin Marian, Iulia Barbu, Ghita Niculae, Nicolae Nita, Carnaru Cozma Alina, Cristina Narcisa, Elena Ely, Silviu Ivascu, Marcela Stanciuc Corbeanu, Cristina M. Ghita.

Castigatorii sunt rugati sa ne contacteze pentru a stabili detaliile de intrare in posesia premiului castigat. VA rugam sa ne transmiteti adresa de livare, completa, si numarul de telefon.

Echipa Horus Center le multumeste tuturor participantilor si se bucura ca ati raspuns provocarii intr-un numar atat de mare!
Datorita faptului ca a fost un concurs de creatie ne rezervam dreptul de a alege castigatorii.

 

 

De sarbatori Mos Craciun aduce cele mai frumoase surprize. Pentru ca vrem sa premiem cei mai cuminti si creativi copii, noi, cei de la Horus Center organizam un concurs prin care dorim sa recompensam cele mai frumoase scrisori pentru Mos Craciun. Avem multe premii frumoase la bataie mai ales ca ii avem parteneri pe cei de la Herliz Romania.concurs scricoare catre mos craciun

Ce trebuie sa faci ca sa castigi?

Sa ne trimiti o poza clara cu scrisoarea catre Mos Craciun a copilului prin mesaj privat pe pagina de Facebook Horus Center, pana in data de 20.12.2016.

Noi vom crea un album unde vom posta toate pozele trimise.

La finalul concursului, o echipa de oameni va vota cele mai creative si frumoase scrisori catre Mos Craciun.

Premiile numai bune de castigat:

Premiul I

 • 2 ghiozdane (unul pentru fete si unul pentru baieti)

https://www.horus-center.ro/ghiozdan-ergonomic-neechipat-motion-stars-herlitz-24-luni-garantie-p53523

https://www.horus-center.ro/ghhiozdan-ergonomic-neechipat-motion-jet-p53569

Premiul II

 • 2 modele de acuarele in carcasa (unul pentru fete si unul penetru baieti)

https://www.horus-center.ro/acuarele-in-carcasa-12-culori-detasabile-carcasa-magenta-herlitz-p40790

https://www.horus-center.ro/acuarele-in-carcasa-12-culori-detasabile-herlitz-p40788

 

Premiul III

 • 15 seturi creative pentru 15 participanti

https://www.horus-center.ro/set-creativ-funny-friends-3-p53503

 

Inscrie-te si tu la concurs si trimite-ne acum scrisoarea catre Mos Craciun >> aici

Regulament Concurs Scrisoare pentru Mos Craciun

 1. Organizator:

Organizatorul concursului este magazinul online horus-center.ro, prin compania Horus Center SRL(denumita in continuare „Organizator”) cu sediul in Str. Bucovina, Nr. 85, 110161, Pitești – Argeș, email: Office@Horus-Center.ro.

Concursul se va desfasura conform prezentului Regulament, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii. Regulamentul oficial in cauza este intocmit si facut public conform legislatiei aplicabile in Romania.

 1. Locul de desfasurare a concursului:

Concursul este organizat si se desfasoara pe pagina de concurs de pe blog:

 1. Perioada de desfasurare a concursului:

Concursul se desfasoara in perioada: 01.12.2016 – 20.12.2016

Rezultatele vor fi afisate pe data de 21.12.2016 pe pagina de concurs din cadrul site-ului horuscenter.ro, precum si de pagina Facebook Horus Center. De asemenea, participantii castigatori vor primi un mesaj de instiintare pe Facebook din partea Horus Center.

 1. Inscrierea in concurs:

Pentru a participa la concurs, participantii trebuie:

– Sa scrie o scrisoare catre Mos Craciun,

– Sa ii faca o poza si sa o trimita prin mesaj privat pe pagina de Facebook Horus Center. Acestea trebuie sa fie clare si liziblile.Ulterior acestea vor fi publicate pe pagina, intr-un album special creat pentru acest concurs.

Un participant poate fi descalificat (prin optiunea de stergere a informatiilor publicate de utilizator) in orice moment daca Organizatorul observa orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul si prezentul regulament. Organizatorul considera inscrierea la concurs ca o acceptare implicita a acestui regulament si considera orice date cu privire la participant adevarate si corecte.

In cazul descoperirii oricaror neconcordante referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare valida.

 1. Dreptul de participare:

Poate participa la acest concurs orice persoana fizica, rezidenta in Romania, indiferent de sex, nationalitate sau religie. Prin exceptie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum si sotul/sotia si rudele de gradul I si II ale acestora.

 1. Desemnarea castigatorilor:

Castigatorii vor fi desemnati prin alegerea celor mai frumoase si creative scrisori catre Mos Craciun.

Lista castigatorilor va fi afisata in data de 21,12,2016 pe pagina de concurs din cadrul site-ului horuscenter.ro, precum si de pagina Facebook Horus Center. De asemenea, participantii castigatori vor primi un mesaj de instiintare pe Facebook din partea horuscenter.ro in maxim 24h de la afisarea rezultatelor.

Ne rezervam dreptul de a alege castigatorii.

 1. Premii:

Premiul I

 • 2 ghiozdane (unul pentru fete si unul pentru baieti)

Premiul II

 • Acuarele in carcasa (2 modele)

Premiul III

 • 15 seturi creative
 1. Protectia datelor personale:

Participantii au, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (cu modificarile si completarile ulterioare), dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opozitie, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa justitiei.

 

Organizatorul va pastra confidentialitatea cu privire la datele personale ale Castigatorilor si le va utiliza numai in scopurile stabilite prin Regulament: participarea la concurs si comunicarea in scop de marketing.

Participantii au dreptul sa refuze, in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele pe care le-au furnizat in legatura cu participarea la concurs sa fie prelucrate in scop de marketing direct.

 1. Litigii:

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila.

Organizatorul nu isi va asuma nicio raspundere cu privire la pretentiile tertilor sau ale institutiilor asupra premiilor castigate de catre participanti.

Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere cu privire la nefunctionarea retelelor de telefonie fixa si/sau mobila sau a retelelor de Internet.

Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care ii sunt comunicate informatii false sau eronate.

Organizatorul nu raspunde pentru eventuale disfunctionalitati in derularea concursului ca urmare a actiunilor unor unor terti cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii sau altii asemenea.

Organizatorul isi rezerva dreptul unilateral de a descalifica un text/comentariu participant la concurs, daca va considera ca acesta este licentios sau indecent.

Organizatorul isi asuma responsabilitatea numai in ceea ce priveste acordarea premiilor.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a sterge postari ce lezeaza imaginea Pentru Animale sau a concurentilor inscrisi, in mod direct sau prin asociere.

Organizatorul nu este raspunzator sub nici o forma pentru continutul generat si pentru utilizatorii inscrisi in acest concurs, ori pentru consecintele care decurg din acesta actiune.

 1. Regulamentul concursului:

Participarea la acest concurs implica acceptarea irevocabila si neconditionata a prevederilor prezentului Regulament si obligativitatea respectarii acestora.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand prevederile prezentului Regulament in masura in care se va impune acest lucru, cu conditia anuntarii modificarilor pe pagina de concurs si anuntarea inclusiv pe Facebook horuscenter.ro. Modificarile/forma modificata a Regulamentului intra in vigoare numai dupa publicarea online.

Regulamentul Concursului este intocmit in conformitate cu legile din Romania.

In cazul nerespectarii prezentului regulament, premiile castigate nu se vor acorda.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.