Concurs: „ARTA SCRISULUI DE MÂNĂ”

 

Concurs "ARTA SCRISULUI DE MÂNĂ"

Așa cum ați văzut deja pe Facebook Horus Center, am început o campanie de promovare a importanței scrisului de mână și a beneficiilor pe care le poate aduce dezvoltării copiilor voștri. Vom continua postările pe întreaga perioadă de desfășurare a concursului și nu numai. Pentru că vrem să premiem cei mai iscusiți mici scriitori, noi, cei de la Horus Center, organizăm concursul “ARTA SCRISULUI DE MÂNĂ.

Ce trebuie să faci pentru a câștiga?

Să ne trimiți o poza clară cu o compunere de cel puțin o pagină prin mesaj privat pe pagina de Facebook Horus Center, în fiecare zi în perioada 15.05.2017 – 28.05.2017.

Vom crea un album unde vom posta toate pozele trimise.

Cu ajutorul celor de la Herlitz România, în fiecare zi vom premia primele trei compuneri prin extragere la sorți folosind RANDOM.ORG, iar de ziua copilului, 01.06.2017, o echipă stabilită va vota cele mai creative si frumoase creații adunate pe perioada celor 2 săptămâni de concurs, urmând ca cei câștigători să primească un premiu special.

Premiile numai bune de câștigat:

PREMIUL ZILNIC:

3 stilouri Griffix cu grip special de începători

PREMIUL 1

dacă este băiat

Https://www.horus-center.ro/ghiozdan-neechipat-smart-motorbike-herlitz-24-luni-garantie-p40164

dacă este fată

https://www.horus-center.ro/ghiozdan-ergonomic-herlitz-smart-black-diamond-herlitz-24-luni-garantie-p53662

PREMIUL 2

https://www.horus-center.ro/penar-echipat-25-piese-decoruri-asortate-herlitz-p53462

PREMIUL 3

https://www.horus-center.ro/acuarele-12-culoripensulatub-alb-pelikan-p2744

Inscrie-te și tu la concurs și trimite-ne acum compunerea ta scrisă de mână >> aici

Concurs "ARTA SCRISULUI DE MÂNĂ"

Regulament Concurs “ARTA SCRISULUI DE MÂNĂ

  1. Organizator:

Organizatorul concursului este magazinul online horus-center.ro, prin compania Horus Center SRL (denumită în continuare „Organizator”) cu sediul în Str. Bucovina, Nr. 85, 110161, Pitești – Argeș, email: Office@Horus-Center.ro.

Concursul se va desfăşura conform prezentului Regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toţi participanţii. Regulamentul oficial în cauză este întocmit şi făcut public conform legislaţiei aplicabile în România.

  1. Locul de desfăşurare a concursului:

Concursul este organizat şi se desfăşoară pe pagina de Facebook a magazinului și pe pagina de blog.

  1. Perioada de desfăşurare a concursului:

Concursul se desfăşoară în perioada: 15.05.2017 – 01.06.2017

Rezultatele vor fi afişate pe zilnic după ora 18:00, pe pagina Facebook Horus Center. Rezultatele de la finalul concursului vor fi anunțate de Ziua Copilului, 01.06.2017. De asemenea, participanţii câştigători vor primi un mesaj de înştiinţare pe Facebook din partea Horus Center.

  1. Înscrierea în concurs:

Pentru a participa la concurs, participanţii trebuie:

– Să scrie de mână o comunere de cel puțin o pagină, cu stiloul.

– Să îi facă o poză şi să o trimită prin mesaj privat pe pagina de Facebook Horus Center. Acestea trebuie să fie clare şi liziblile. Ulterior acestea vor fi publicate pe pagină, într-un album special creat pentru acest concurs.

-Părinții care vor trimite de pe conturile proprii compunerile copiilor sunt rugați să menționeze și numele acestor în mesaj.

Un participant poate fi descalificat (prin opţiunea de ştergere a informaţiilor publicate de utilizator) în orice moment dacă organizatorul observă orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul şi prezentul regulament. Organizatorul consideră înscrierea la concurs ca acceptare implicită a acestui regulament şi consideră orice date cu privire la participant adevărate şi corecte.

În cazul descoperirii oricăror neconcordanțe referitoare la cele de mai sus, organizatorul nu va considera respectiva participare validă.

  1. Dreptul de participare:

Poate participa la acest concurs orice persoană fizică, rezidentă în România, indiferent de sex, naţionalitate sau religie. Prin excepţie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum şi soţul/soţia şi rudele de gradul I şi ÎI ale acestora.

  1. Desemnarea câştigătorilor:

Câştigătorii premiilor zilnice vor fi desemnaţi prin extragere la sorți folosind site-ul random.org, iar câștigătorii premiilor finale vor fi selecționați în urma analizării tuturor compunerilor de către o echipă stabilită.

Lista câştigătorilor va fi afişată zilnic până pe data de 27.05.2017  și de Ziua Copilului, pe 01.06.2017 pe pagina de concurs din cadrul blogului și pe pagina Facebook Horus Center. De asemenea, participanţii câştigători vor primi un mesaj de înştiinţare pe Facebook din partea horuscenter.ro în maxim 24h de la afişarea rezultatelor.

Ne rezervăm dreptul de a alege câştigătorii.

  1. Premii:

Premiile sunt din partea HERLITZ ROMÂNIA.

PREMIUL ZILNIC:

3 stilouri Griffix cu grip special pentru începători

PREMIUL 1

DACA ESTE BĂIAT

https://www.horus-center.ro/ghiozdan-neechipat-smart-motorbike-herlitz-24-luni-garantie-p40164

DACA ESTE FATĂ

https://www.horus-center.ro/ghiozdan-ergonomic-herlitz-smart-black-diamond-herlitz-24-luni-garantie-p53662

PREMIUL 2

https://www.horus-center.ro/penar-echipat-25-piese-decoruri-asortate-herlitz-p53462

PREMIUL 3

https://www.horus-center.ro/acuarele-12-culoripensulatub-alb-pelikan-p2744

  1. Protecţia datelor personale:

Participanţii au, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date (cu modificările şi completările ulterioare), dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opoziţie, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum şi dreptul de a se adresa justiţiei.

 

Organizatorul va păstra confidenţialitatea cu privire la datele personale ale câştigătorilor şi le va utiliza numai în scopurile stabilite prin Regulament: participarea la concurs şi comunicarea în scop de marketing.

Participanţii au dreptul să refuze, în orice moment, în mod gratuit şi fără nicio justificare, ca datele pe care le-au furnizat în legătură cu participarea la concurs să fie prelucrate în scop de marketing direct.

  1. Litigii:

Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă.

Organizatorul nu îşi va asuma nicio răspundere cu privire la pretenţiile terţilor sau ale instituţiilor asupra premiilor câştigate de către participanţi.

Organizatorul nu îşi asumă nicio răspundere cu privire la nefuncţionarea reţelelor de telefonie fixă şi/sau mobila sau a reţelelor de Internet.

Organizatorul nu îşi asumă nicio răspundere în cazul în care îi sunt comunicate informaţii false sau eronate.

Organizatorul nu răspunde pentru eventuale disfuncţionalităţi în derularea concursului ca urmare a acţiunilor unor unor terţi cum ar fi: distribuitori de energie electrică, operatori, proprietari sau administratori ai reţelelor de telecomunicaţii sau alţii asemenea.

Organizatorul îşi rezerva dreptul unilateral de a descalifica un text/comentariu participant la concurs, dacă va considera că acesta este licenţios sau indecent.

Organizatorul îşi asumă responsabilitatea numai în ceea ce priveşte acordarea premiilor.

Organizatorul îşi rezerva dreptul de a şterge postari ce lezează imaginea Pentru Animale sau a concurenţilor înscrişi, în mod direct sau prin asociere.

Organizatorul nu este răspunzător sub nici o formă pentru conţinutul generat şi pentru utilizatorii înscrişi în acest concurs, ori pentru consecinţele care decurg din acesta acţiune.

  1. Regulamentul concursului:

Participarea la acest concurs implica acceptarea irevocabilă şi necondiţionată a prevederilor prezentului Regulament şi obligativitatea respectării acestora.

Organizatorul îşi rezerva dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament în măsura în care se va impune acest lucru, cu condiţia anunţării modificărilor pe pagina de concurs şi anunţarea inclusiv pe Facebook horuscenter.ro. Modificările/formă modificată a Regulamentului intra în vigoare numai după publicarea online.

Regulamentul Concursului este întocmit în conformitate cu legile din România.

În cazul nerespectării prezentului regulament, premiile câştigate nu se vor acorda.

Inscrie-te și tu la concurs și trimite-ne acum compunerea ta scrisă de mână >> aici

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.