Începutul de an școlar e mai ușor împreună

horus center oferta

E septembrie, vara s-a sfârșit, un nou an școlar începe! Clopoțelul începe să sune, la fel și alarma setată să te trezească la prima oră. Zilele scurte de toamnă încep să își facă apariția, tot mai multe activități și evenimente sunt deja pregătite, iar copiii, dar și părinții, se întreabă, “nu poate fi vacanță încă puțin?”.

 Ei bine, nu se poate, iar fiecare trebuie să finalizeze ultimele pregătiri pentru un nou an școlar.

Odată cu începerea școlii, familiile se confruntă cu noi provocări de a-și organiza timpul, de a face cumpărături și de a porni cu dreptul în acest an școlar. Cea mai mare problemă pe care părinții o întâmpină sunt detaliile legate de rechizite. Acestea pot fi destul de scumpe, trebuie căutate prin magazine, iar de cele mai multe ori, părinții nu știu ce ar trebui să aleagă.

Fiecare școală, fiecare învățătoare, fiecare profesor, are un alt stil, și alte cerințe. Uneori părinții se simț copleșiți și nu știu exact ce să aleagă, câte și ce fel de caiete să cumpere, ce fel de creioane ar trebui să aleaga, care sunt cele mai bune, etc. Dacă părinții sunt stresați, când vine vorba de copii, ei sunt cei mai entuziasmați și vor pune în coș tot ce le cade în mână, fie că au nevoie de ele, fie că nu!

Alegerea și cumpărarea rechizitelor școlare poate fi o sarcină stresantă și consumatoare de timp – asta în cazul în care consideri că te descurci singur și nu alegi un partener de încredere cu care să colaborezi!

Horus Center vine în intampinarea nevoilor părinților dar și cadrelor didactice cu o ofertă specială de început de an școlar: –15% reducere la gama de rechizite școlare și birotică la cumpărăturile făcute cu întreagă clasă.

Împreună cu colegii și părintii, puteți face toate cumpărăturile de la noi, iar noi vă vom consilia astfel încât să cumpărati rechizite de calitate la cele mai bune prețuri.

Acestă ofertă se aplică asociațiilor de părinți care își doresc o organizare mai bună, dar și pentru doamnele învățătoare care aleg să achiziționeze rechizitele pentru toată clasa.

Cu acesta ofertă vei elimina problema rechizitelor în plus, cumpărate fără a mai avea nevoie de ele. Promoția noastră se adresează claselor și grupurilor care își doresc o ofertă personalizată astfel încât fiecare elev să aibă acele rechizite de pe lista creată de învățătoare. În acest fel, fiecare elev se va bucura de rechizite de calitate, de marcă, potrivite pentru orice vârstă și de ajutor în toate activitățile defășurate în cadrul cursurilor.

Atunci când pachetele vor ajunge, copiii vor fi pregătiți 100% pentru școală.

În plus, această oferta este convenabilă și accesibilă, perfectă pentru părinții ocupați. Clienții noștri se vor bucura de sprijinul oferit de oameni care pun pe primul loc nevoile copiilor în prima zi de școală, oferind cele mai bune produse și servicii de calitate.  

Cu Horus Center și experiența noastră de peste 10 ani, veți cumpăra rechizitele cele mai potrivite pentru cei mici, nu veți mai pierde timpul prin magazine și veți face economii binevenite.

Oferiți-le copiilor începutul de an școlar pe care îl merită cu Horus Center!

Ai nevoie de mai multe informații despre oferta noastră pentru începutul de școală? Ia legătură cu noi. Tot ce trebuie să faci e să ne lași un mesaj pe pagina de contact.

Spor la cumpărături!

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.